Кухня "Cashmere"
  • Cashmere
  • Cashmere
  • Cashmere
  • Cashmere
  • Cashmere
  • Cashmere

Кухня "Cashmere"

Проект и изпълнение ZARRA DESIGN

Представяме на Вашето внимание с удоволствие кухня "Cashmere" мебели Zarra Design. Проектирана и реализирана с внимание към всеки детайл. Системите и механизмите в целия кухненски корпус са на фирма "Blum", Австрия. Кухнята съблазнява със своята изчистена, модерна и елегантна визия. С всеки свой елемент тя носи усещане за мекота, нежност, изящество и дискретност. За да получите безплатна консултация в някой от магазините на Zarra Design в град Пловдив, трябва да си резервирате ден и час по телефона или онлайн, като попълните форма за обратна връзка. Възползвайте се от безплатна консултация, запазете час с наш консултант още сега!

Производство

Срокът за изпълнение и монтаж е до 40 дни. Кухните се произвеждат в съвременно оборудвания цех на Zarra Design в град Пловдив. Използват се плоскости с дебелина 18mm (ЛПДЧ) – внос от Австрия, Германия и България. Кухненските шкафове се сглобяват само с мини-фикс система и дибли с цел дългоустойчивост и естетика. За лицето на кухнята работим с полиглос, акрилни плоскости, фурнирован MDF, MDF боя-гланц и мат и масив.

СИСТЕМИ ЗА ЧЕКМЕДЖЕТА И МЕХАНИЗМИ

По време на предварителните консултации и оформянето на идейния проект, нашите дизайнери  ще ви помогнат да изберете удобните механизми и системи за чекмеджета за новата Ви кухня. Zarra Design препоръчва „Tandembox” на Blum, Австрия – система за плавно прибиране и пълно изтегляне на чекмеджето, а „Metabox” Blum е нашият вариант за чекмеджета до 20 кг. товароносимост. За лесен достъп до шкафовете на горния ред предлагаме механизмите „ Aventos”, както и електросистема Servo drive.
Zarra Design използва механизми с основни предимства и функции: облекчени работни процеси, достатъчно пространство за съхранение и високо ниво на комфорт на всяко движение.

УРЕДИ

Модерната кухня изисква и модерна технология. Уредите за вграждане допълват функционалността и са естествена част от линията на всяка кухнята. 

ДОСТАВКА И МОНТАЖ

Доставката и монтажът на кухненските мебели са безплатни и се извършват от висококвалифицирани служители на Zarra Design по предварително утвърден график, съобразен с Вашите възможности. Кухните са с гаранция по БДС - 2 години.

Влезте в системата или се регистрирайте, за да създавате нови списъци, запазвате или добавяте артикули към няколко списъка.
ДОБАВИ КЪМ ВАШИЯ СПИСЪК С ВДЪХНОВЕНИЯ
Какво е това?
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Научете повече от Условия за ползване на сайта