Цялостен проект "Фамилия"
  • Цялостен проект фамилия
  • Цялостен проект Фамилия–1
  • Цялостен проект Фамилия–2
  • Цялостен проект Фамилия–3
  • Цялостен проект Фамилия–4
  • Цялостен проект Фамилия–5
  • Цялостен проект Фамилия–6
  • Цялостен проект Фамилия–7

Цялостен проект "Фамилия"

Проект и изпълнение ZARRA DESIGN

На Вашето внимание представяме цялостен проект "Фамилия" мебели Zarra Design. Материалът, използван в корпусните мебели, е МДФ. В кухнята комбинацията е нежна и топла в бели и бежови нюанси. Мебелите са изработени с подсилващ корпус, който придава изключителна здравина. Вложените механизми за плавно затваряне са "Blum" и придават елегантност и лекота на всяко движение в това помещение. Поради малката квадратура на помещението, трапезарията е „закрепена“ за кухнята, посредством плот на височина 75см., на който семейството да се храни. Малката етажерка на трапезния плот показва още веднъж как всяко местенце от ''Фамилия'' е оползотворено и превърнато във функционален елемент. За да получите безплатна консултация в някой от магазините на Zarra Design в град Пловдив, трябва да си резервирате ден и час по телефона или онлайн, като попълните форма за обратна връзка. Възползвайте се от безплатна консултация, запазете час с наш консултант още сега!

Проект

Първа стъпка от процеса: предоставяне на информация за размера на помещението или архитектурна подложка. С наш консултант ще разгледате „Вашия списък с вдъхновения“ , както и други снимки, които се доближават до желаното от Вас обзавеждане. Екипът ни ще Ви помогне при избора на комплект маса със столове, както и при конфигурацията на всички други елементи, които искате да включите в интериора на Вашия Дом - мечта. След срещата нашият консултант ще подготви идеен проект в срок от 5 дни. При одобрен работен проект и избрани цветове, материали и дамаски се подписва договор между Вас и Zarra Design и се извършва авансово плащане от страна на поръчителя.

Производство

Zarra Design е производител на определени модели маси, шкафове, холни секции, корпусна мебел и др., главно от пръскан MDF и е директен вносител на модерни и класически столове. Срокът за изпълнение и монтаж е до 40 дни. Мебелите се произвеждат в съвременно оборудвания цех на Zarra Design в град Пловдив. Използват се плоскости с дебелина 18mm (ЛПДЧ) – внос от Австрия, Германия и България – Egger, Kaindil, Fundermax, Кроношпан. Zarra Design работи и с фурнирован MDF, MDF боя-гланц и мат и масив. Използват се обков и механизми на Blum- Австрия, Hetich-Германия и др.

Доставка и монтаж

За произведените от Zarra Design мебели доставката и монтажа са безплатни и се извършват от служители на фирмата по предварително утвърден график, съобразен с Вашите възможности. Мебелите са с гаранция по БДС - 2 години.

Влезте в системата или се регистрирайте, за да създавате нови списъци, запазвате или добавяте артикули към няколко списъка.
ДОБАВИ КЪМ ВАШИЯ СПИСЪК С ВДЪХНОВЕНИЯ
Какво е това?
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Научете повече от Условия за ползване на сайта