Цялостен проект "Shades of Gray"
 • Shades of Gray
 • Shades of Gray
 • Shades of Gray
 • Shades of Gray
 • Shades of Gray
 • Shades of Gray
 • Shades of Gray
 • Shades of Gray
 • Shades of Gray
 • Shades of Gray
 • Shades of Gray

Цялостен проект "Shades of Gray"

Проект и изпълнение ZARRA DESIGN

Представяме на Вашето внимание цялостен проект "Shades of Gray" мебели Zarra Design. Покажете, че имате добър вкус за луксозни мебели и направете Вашия избор. Ще останете очаровани от стилния и изтънчен дизайн в сивкави цветове. Подарете си тази съвкупност от красота и елегантност. За да получите безплатна консултация в някой от магазините на Zarra Design в град Пловдив, трябва да си резервирате ден и час по телефона или онлайн, като попълните форма за обратна връзка. Възползвайте се от безплатна консултация, запазете час с наш консултант още сега!

Проект

Ние създаваме интериори, които изразяват Вас. За нас е важно да открием стила и цветовете, които Ви допадат, както и предпочитания за определена функционалност. Може да ни покажете всичко това със снимки на интериори, които са Ви харесали. Така ние точно ще изясним какви да са акцентите, както и цялостното решение за Вашия интериор.
И така, първата стъпка на процеса е предоставяне на информация за размерите на помещенията или архитектурна подложка. С наш консултант, който ще работи с Вас от началото до края на процеса, ще разгледате снимки на интериорни решения, ще коментирате детайли и конфигурация на елементи, които искате да включите в интериора на Вашия дом. След първата среща, консултантът ще подготви в рамките на 5 работни дни идеен проект.
След като проектът получи Вашето одобрение, ние ще подготвим за Вас оферта и договор за изпълнение.

Производство

Zarra Design е производител на маси, шкафове, холни секции, корпусна мебел и др., главно от пръскан MDF и е директен вносител на модерни и класически столове. Срокът за изпълнение и монтаж е до 40 дни. Мебелите се произвеждат в съвременно оборудвания цех на Zarra Design в град Пловдив. Използват се плоскости с дебелина 18mm (ЛПДЧ) – внос от Австрия, Германия и България – Egger, Kaindil, Fundermax, Кроношпан. Zarra Design работи и с фурнирован MDF, MDF боя-гланц и мат, както и масив. Използват се обков и механизми на Blum- Австрия или Hetich-Германия.

Доставка и монтаж

За произведените от Zarra Design мебели доставката и монтажа са безплатни в рамките на гр.Пловдив и се извършват от служители на фирмата по предварително утвърден график, съобразен с Вашите възможности. Мебелите са с гаранция по БДС - 2 години.

Влезте в системата или се регистрирайте, за да създавате нови списъци, запазвате или добавяте артикули към няколко списъка.
ДОБАВИ КЪМ ВАШИЯ СПИСЪК С ВДЪХНОВЕНИЯ
Какво е това?
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Научете повече от Условия за ползване на сайта