Цялостен проект "Трюфел"
  • Trufel
  • Trufel
  • Trufel
  • Trufel
  • Trufel
  • Trufel
  • Trufel
  • Trufel
  • Trufel

Цялостен проект "Трюфел"

Проект и изпълнение ZARRA DESIGN

С най- голямо удоволствие Ви представяме цялостен проект "Трюфел" мебели Zarra Design. Той е проектиран изцяло в модерния цвят трюфел. Кухнята е изработена от МДФ, термо плот и висококачествени материали, като е устойчив на удари, висока температура и е с дълъг експлоатационен период. Плавният преход от кухнята към малката и кокетна всекидневна е направен посредством поставянето на остров. Високите бар столове в морскосиньо са чудесен акцент в цялостния интериорен дизайн. От друга страна гардеробът в антрето е многоцветен, функционален, благодарение на своите екстра функции. По този начин домакините могат да използват оптимално шкафовете, закачалките, а под тях остава достатъчно място за поставяне на пералня. Мястото за почивка и релакс е обзаведено отново в трюфелови нюанси. Спалнята е изработена от МДФ гланц, а към нощните шкафчета е прибавено и стъкло. В чекмеджетата е поставена дамаска с разделители за бижута и аксесоари. За да получите безплатна консултация в някой от магазините на Zarra Design в град Пловдив, трябва да си резервирате ден и час по телефона или онлайн, като попълните форма за обратна връзка. Възползвайте се от безплатна консултация, запазете час с наш консултант още сега!

Изгледайте видеото, за да придобиете по-голяма представа как изглежда реализираният проект "Трюфел”.
Проект

Първа стъпка от процеса: предоставяне на информация за размера на помещението или архитектурна подложка. С наш консултант ще разгледате „Вашия списък с вдъхновения“ , както и други снимки, които се доближават до желаното от Вас обзавеждане. Екипът ни ще Ви помогне при избора на комплект маса със столове, както и при конфигурацията на всички други елементи, които искате да включите в интериора на Вашия Дом - мечта. След срещата нашият консултант ще подготви идеен проект в срок от 5 дни. При одобрен работен проект и избрани цветове, материали и дамаски се подписва договор между Вас и Zarra Design и се извършва авансово плащане от страна на поръчителя.

Производство

Zarra Design е производител на определени модели маси, шкафове, холни секции, корпусна мебел и др., главно от пръскан MDF и е директен вносител на модерни и класически столове. Срокът за изпълнение и монтаж е до 40 дни. Мебелите се произвеждат в съвременно оборудвания цех на Zarra Design в град Пловдив. Използват се плоскости с дебелина 18mm (ЛПДЧ) – внос от Австрия, Германия и България – Egger, Kaindil, Fundermax, Кроношпан. Zarra Design работи и с фурнирован MDF, MDF боя-гланц и мат и масив. Използват се обков и механизми на Blum- Австрия, Hetich-Германия и др.

Доставка и монтаж

За произведените от Zarra Design мебели доставката и монтажа са безплатни и се извършват от служители на фирмата по предварително утвърден график, съобразен с Вашите възможности. Мебелите са с гаранция по БДС - 2 години.

Влезте в системата или се регистрирайте, за да създавате нови списъци, запазвате или добавяте артикули към няколко списъка.
ДОБАВИ КЪМ ВАШИЯ СПИСЪК С ВДЪХНОВЕНИЯ
Какво е това?
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Научете повече от Условия за ползване на сайта