Кухня "Cote d'azur"
  • Kuhnq Lazuren brqg
  • Kuhnq Lazuren brqg
  • Kuhnq Lazuren brqg
  • Kuhnq Lazuren brqg

Кухня "Cote d'azur"

Проект и изпълнение ZARRA DESIGN

С радост Ви представяме кухня "Cote d'azur" мебели Zarra Design. Тя е изработена от МДФ гланц в комбинация със стъкло-боя. Вградени са механизми и системи на Blum за меко прибиране. Интересен акцент в корпуса е секцията за бутилки. За долния ред шкафове са използвани Push механизмите на Blum. С елегантния си, изчистен и модерен дизайн, кухня "Cote d'azur" е правилният избор за Вас. За да получите безплатна консултация в някой от магазините на Zarra Design в град Пловдив, трябва да си резервирате ден и час по телефона или онлайн, като попълните форма за обратна връзка. Възползвайте се от безплатна консултация, запазете час с наш консултант още сега!

Проект

Искате модерна, елегантна, функционална кухня? Единственото, което трябва да направите е да насрочите среща с консултант на Zarra Design.
Първа стъпка от процеса: предоставяне на информация за размера на помещението или архитектурна подложка. С наш консултант ще разгледате „Вашия списък с вдъхновения“, както и други снимки, механизми и мостри на материали, които да ни помогнат да изработим идейния проект на Вашата кухня в срок от 5 дни. След одобрение и избрани уреди се подписва договор между Вас и Zarra Design и се извършва авансово плащане от страна на поръчителя.

Производство

Срокът за изпълнение и монтаж е до 40 дни. Кухните се произвеждат в съвременно оборудвания цех на Zarra Design в град Пловдив. Използват се плоскости с дебелина 18mm (ЛПДЧ) – внос от Австрия, Германия и България. Кухненските шкафове се сглобяват само с мини-фикс система и дибли с цел дългоустойчивост и естетика. За лицето на кухнята работим с полиглос, акрилни плоскости, фурнирован MDF, MDF боя-гланц и мат и масив.

Системи за чекмеджета и механизми

По време на предварителните консултации и оформянето на идейния проект, нашите дизайнери  ще ви помогнат да изберете удобните механизми и системи за чекмеджета за новата Ви кухня. Zarra Design препоръчва „Tandembox” на Blum, Австрия – система за плавно прибиране и пълно изтегляне на чекмеджето, а „Metabox” Blum е нашият вариант за чекмеджета до 20 кг. товароносимост. За лесен достъп до шкафовете на горния ред предлагаме механизмите „ Aventos”, както и електросистема Servo drive.
Zarra Design използва механизми с основни предимства и функции: облекчени работни процеси, достатъчно пространство за съхранение и високо ниво на комфорт на всяко движение.

Уреди

Модерната кухня изисква и модерна технология. Уредите за вграждане допълват функционалността и са естествена част от линията на всяка кухнята. Предлагаме класически модели на Ariston,  Teka и Gorenje или модерната линия на Еlectrolux, Faber, Bosch, Siemens, Nardi и AEG.

Доставка и монтаж

Доставката и монтажът на кухненските мебели са безплатни и се извършват от висококвалифицирани служители на Zarra Design по предварително утвърден график, съобразен с Вашите възможности. Кухните са с гаранция по БДС - 2 години.

Влезте в системата или се регистрирайте, за да създавате нови списъци, запазвате или добавяте артикули към няколко списъка.
ДОБАВИ КЪМ ВАШИЯ СПИСЪК С ВДЪХНОВЕНИЯ
Какво е това?
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Научете повече от Условия за ползване на сайта