Кухня "Трюфел"
  • Kitchen
  • Kitchen
  • Kitchen
  • Kitchen
  • Kitchen
  • Kitchen

Кухня "Трюфел"

Проект и изпълнение ZARRA DESIGN

Представяме на Вашето внимание кухня "Truffle" мебели Zarra Design. Тя е изработена от МДФ боя гланц в бял и в цвят трюфел. В корпуса и са вградени системи и механизми за меко прибиране на Blum. В горния ред на шкафовете е поставена Servo-Drive система. За гръб е използван стъклен застен. Кухненският плот е от технически камък, който се характеризира с висока устойчивост при нагорещени съдове, удар, рязане с нож и други застрашаващи цялостта му. "Truffle" съчетава в себе си изящество, стилен дизайн и практичност. За да получите безплатна консултация в някой от магазините на Zarra Design в град Пловдив, трябва да си резервирате ден и час по телефона или онлайн, като попълните форма за обратна връзка. Възползвайте се от безплатна консултация, запазете час с наш консултант още сега!

Изгледайте видеото, за да придобиете по-голяма представа как изглежда кухня "Трюфел" от мебели " Зара Дизайн".Проект

Искате модерна, елегантна, функционална кухня? Единственото, което трябва да направите е да насрочите среща с консултант на Zarra Design.
Първа стъпка от процеса: предоставяне на информация за размера на помещението или архитектурна подложка. С наш консултант ще разгледате „Вашия списък с вдъхновения“, както и други снимки, механизми и мостри на материали, които да ни помогнат да изработим идейния проект на Вашата кухня в срок от 5 дни. След одобрение и избрани уреди се подписва договор между Вас и Zarra Design и се извършва авансово плащане от страна на поръчителя.

Производство

Срокът за изпълнение и монтаж е до 40 дни. Кухните се произвеждат в съвременно оборудвания цех на Zarra Design в град Пловдив. Използват се плоскости с дебелина 18mm (ЛПДЧ) – внос от Австрия, Германия и България. Кухненските шкафове се сглобяват само с мини-фикс система и дибли с цел дългоустойчивост и естетика. За лицето на кухнята работим с полиглос, акрилни плоскости, фурнирован MDF, MDF боя-гланц и мат и масив.

Системи за чекмеджета и механизми

По време на предварителните консултации и оформянето на идейния проект, нашите дизайнери  ще ви помогнат да изберете удобните механизми и системи за чекмеджета за новата Ви кухня. Zarra Design препоръчва „Tandembox” на Blum, Австрия – система за плавно прибиране и пълно изтегляне на чекмеджето, а „Metabox” Blum е нашият вариант за чекмеджета до 20 кг. товароносимост. За лесен достъп до шкафовете на горния ред предлагаме механизмите „ Aventos”, както и електросистема Servo drive.
Zarra Design използва механизми с основни предимства и функции: облекчени работни процеси, достатъчно пространство за съхранение и високо ниво на комфорт на всяко движение.

Уреди

Модерната кухня изисква и модерна технология. Уредите за вграждане допълват функционалността и са естествена част от линията на всяка кухнята. Предлагаме класически модели на Ariston,  Teka и Gorenje или модерната линия на Еlectrolux, Faber, Bosch, Siemens, Nardi и AEG.

Доставка и монтаж

Доставката и монтажът на кухненските мебели са безплатни и се извършват от висококвалифицирани служители на Zarra Design по предварително утвърден график, съобразен с Вашите възможности. Кухните са с гаранция по БДС - 2 години.

Влезте в системата или се регистрирайте, за да създавате нови списъци, запазвате или добавяте артикули към няколко списъка.
ДОБАВИ КЪМ ВАШИЯ СПИСЪК С ВДЪХНОВЕНИЯ
Какво е това?
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Научете повече от Условия за ползване на сайта