Вашият списък с вдъхновения

Zarra Design проектира, произвежда и търгува с висококачествени мебели от близо 20 години и е наясно с дългия процес по избирането на подходящите мебели за дома, офиса, ресторанта или хотела.
За да улесни клиентите си, Zarra Design добави една нова функция в своя уебсайт, а именно „Вашият списък с вдъхновения“.

Сега Вие можете да добавяте всеки продукт или интериор, който Ви хареса, във Вашия списък с вдъхновения, да организирате своите списъци по категории продукти, както и да ги изпращате до консултантите ни чрез Формата за обратна връзка, за да могат те да опознаят максимално бързо Вашия вкус и да вникнат във Вашата душевност.



Стъпка 1: Натиснете бутона "Вход" в горния десен ъгъл на уебсайта, за да влезете/създадете своя акаунт.



Стъпка 2:
Ако вече имате създаден акаунт, моля въведете своя имейл и парола, за да влезете в него. Ако нямате създаден акаунт можете да регистрирате такъв в рамките на 1 минута.




Стъпка 3:
След успешно зададени имейл и парола ще попаднете на страницата "Моят профил", където имате възможност да променяте Вашите лични данни и да създавате Вашите списъци с вдъхновения.




Стъпка 4:
Разглеждайки страницата на Zarra Design Вие ще откриете много интериори или единични продукти, които отговарят на Вашия стил и вкус. Добавете ги към някой от Вашите списъци с вдъхновения. Вие можете да добявате продукт във вече съществуващ списък или да създадете нов списък, в който искате да запазите определения продукт. Списъците Ви могат да бъдат безброй много и да са подредени по категории, свързани с различни проекти, цветове, материали и т.н.




Стъпка 5:
Вие можете да отворите Вашите списъци с вдъхновения, във всеки един момент, от бутона "Вашият списък с вдъхновения", разположен в горната дясна част на уебсайта.




Стъпка 6:
Вие имате възможност да добавяте и изтривате продукти от Вашите списъци с вдъхновения.




Стъпка 7:
Главната причина за създаването на Вашия списък с вдъхновения е той да бъде от помощ на нашите консултаните при Вашата първа среща. Затова  Ви приканваме да създадете поне един списък преди Вашата консултация и да го изпратите до нашите служители посредством Формата за обратна връзка.




Стъпка 8:
След като попълните всички задължителни полета, означени със звездички, Вие имате възможност да прикачите Вашия списък с вдъхновения.




Стъпка 9:
Зеленият правоъгълник "Съобщението беше изпратено успешно" е индикация, че нашите консултанти са получили Вашия списък и ще се свържат с Вас най-късно до 24 часа.




Регистрирайте се и станете част от семейството на Zarra Design, за да използвате най-новата ни услуга: „Вашият списък с вдъхновения“ – процесът по обзавеждането на Вашия апартамент-мечта никога не е бил по-лесен.



Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Научете повече от Условия за ползване на сайта