Тапицирано легло "Стокхолм"
  • Стокхолм 1
  • Стокхолм 2
  • Стокхолм 3
  • Стокхолм 4

Тапицирано легло "Стокхолм"

Наличност: По поръчка
1824.00лв.

Висока тапицирана спалня, тип "скандинавско легло". Предлага се с матрак и топ матрак с мемори пяна в истински комфортна система за сън. "Стокхолм" е с височина 57 см има удобна табла и механизъм за повдигане, който прави вътрешния обем на леглото използваем. Топ матракът следва извивките на тялото и разпределя равномерно натиска към тялото, като по този начин подобрява кръвообръщението по време на сън.

 - Включва повдигаща ламелна рамка.

 - Матракът е с височина 18см и е изработен от високоеластична пяна, която осигурява ортопедична опора на тялото и гарантира правилното положение на гръбначния стълб.

 - Топ матракът е с височина 6см, съставен от двуслойно ядро от 2см мемори пяна с охлаждащи гел капсули и 3см профилирана полиуретанова пяна с лек масажиращ ефект.

- Голям обем на подматрачното пространство за съхранение на багаж.

Размери

Легло Стокхолм се предлага в размери:

- 140/200 см - 1685 лв.

- 160/200 см - 1824 лв.

- 180/200 см - 1910 лв.

Цветове и дамаски

Моделът се предлага в различни цветове и дамаски.

Влезте в системата или се регистрирайте, за да създавате нови списъци, запазвате или добавяте артикули към няколко списъка.
ДОБАВИ КЪМ ВАШИЯ СПИСЪК С ВДЪХНОВЕНИЯ
Какво е това?
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Научете повече от Условия за ползване на сайта