Възглавница "Бебе"
  • Cushion 5
  • Cushion 5
  • Cushion 5_2

Възглавница "Бебе"

Наличност: По запитване

С радост Ви представяме възглавница "Бебе" мебели Zarra Design. В първите месеци от своя живот бебетата нямат нужда от възглавница за повдигане на главичката, с нарастването на раменния им пояс, но за малките става неудобно да спят само по гръб и тогава се появява нуждата от възглавница. Тъй като структурата на тялото им е все още крехка и те тепърва растат, необходимостта от подходяща възглавница, съобразена с нуждите на детето, е особено важна. Ето защо създадохме възглавницата "Бебе", която се препоръчва за деца над 18-месечна възраст. Тя е изработена от 100% естествени и екологични материали, за да осигури на мъничето здравословна среда без алергени, бактерии и акари. За да получите безплатна консултация в някой от магазините на Zarra Design в град Пловдив, трябва да си резервирате ден и час по телефона или онлайн, като попълните форма за обратна връзка. Възползвайте се от безплатна консултация, запазете час с наш консултант още сега!

Влезте в системата или се регистрирайте, за да създавате нови списъци, запазвате или добавяте артикули към няколко списъка.
ДОБАВИ КЪМ ВАШИЯ СПИСЪК С ВДЪХНОВЕНИЯ
Какво е това?
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Научете повече от Условия за ползване на сайта