Дневната е най-често използвания кът в дома. Стиловете на обзавеждане са разнообразни, а изборът на мебели днес е толкова богат, че едва ли някой би се затруднил да намери това, което желае. Дългогодишният ни опит в обзавеждането на холни пространства ни прави уверени, че можем да отговорим на нуждите на всеки клиент, дори и с най-екстравагантния вкус. Ние сме тук, за да чуем Вашите изисквания и мечти и да ги направим функционална реалност.


Консултантите на Zarra Design Ви помагат по време на целия процес по обзавеждането на Вашата нова дневна – от избирането на мебелите до доставката и монтажа във Вашия дом. С наша помощ обзавеждането става лесно, приятно и Ви гарантираме успешно завършен проект в рамките на Вашия бюджет.


Първата стъпка е да си направите среща с един от нашите консултанти в магазините на Zarra Design в град Пловдив.


Вдъхновете се от галерията завършени проекти на Zarra Design! В случай, че някои от нашите готови проекти се доближават до Вашия вкус, моля добавете ги във „Вашия списък с вдъхновения“ и ги покажете на нашите дизайнери по време на безплатна консултация в офисите ни в град Пловдив.