Детската стая - мястото за активна игра и учене. Играта е нещо повече от забавление - всичко е свързано и с учене и развитие. Защо не разгледате нашите страхотни идеи за вдъхновяващи детски стаи?  Zarra Design предлага богата гама интелигентни решения за обзавеждане за детска стая, разнообразие от цветове и весели рисунки. Нашите специалисти са готови да сътворят приказен свят за детето Ви. Ако имате нужда от консултация, моля запазете своя безплатен час със специалист от Zarra Design още сега.

В Zarra Design ние Ви помагаме по време на целия процес по обзавеждането на Вашата детска стая – от формирането на идеята, през изработването на функционален проект, показващ разположението на мебелите, до доставката и монтажа на място във Вашия дом. Този метод на работа прави цялото преживяване лесно, приятно и Ви гарантира успешно завършен проект в рамките на Вашия бюджет.


Първата стъпка е да си направите среща с един от нашите консултанти в магазините на Zarra Design в град Пловдив.


Вдъхновете се от галерията завършени проекти на Zarra Design! В случай, че някои от нашите готови проекти се доближават до Вашия вкус, моля добавете ги във „Вашия списък с вдъхновения“ и ги покажете на нашите дизайнери по време на безплатна консултация в офисите ни в град Пловдив.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Научете повече от Условия за ползване на сайта