Вашата всекидневна е Вашият живот.  Това е стаята, в която всички са заедно. Голяма или малка, Вашата дневна Ви дава пространство за общуване, релакс, съхранение, дрямка или дори работа.

Събирането с приятели и семейството винаги е специално изживяване, а удобен разтегателен диван дава възможност на Вашите гостите да пренощуват при Вас. Кой отказва да се наслади на чаша ароматно сутрешно кафе и вкусна закуска в приятна компания? Разгледайте нашите цялостни решения за вдъхновение във всекидневната. Zarra Design предлага богат избор на продукти за дневната - ъглови и разтегателни дивани, холови гарнитури, кресла и табуретки, функционални секции и холни маси. Ако имате нужда от консултация, моля запазете своя безплатен час със специалист от Zarra Design още сега. 


Консултантите на Zarra Design Ви помагат по време на целия процес по обзавеждането на Вашата нова дневна – от избирането на мебелите до доставката и монтажа във Вашия дом. С наша помощ обзавеждането става лесно, приятно и Ви гарантираме успешно завършен проект в рамките на Вашия бюджет.


Първата стъпка е да си направите среща с един от нашите консултанти в магазините на Zarra Design в град Пловдив.


Вдъхновете се от галерията завършени проекти на Zarra Design! В случай, че някои от нашите готови проекти се доближават до Вашия вкус, моля добавете ги във „Вашия списък с вдъхновения“ и ги покажете на нашите дизайнери по време на безплатна консултация в офисите ни в град Пловдив.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Научете повече от Условия за ползване на сайта