История

Zarra Design е създадена на 15 април 1997 година в град Пловдив. Дейността на фирмата се изразява в търговията на мебели с дизайнерски почерк, изработени от висококачествени материали. Само година по-късно фирмата отваря и своето тапицерско ателие, в което започват да се предлагат услуги като ремонт и претапециране на стари мебели, а през 2002 година Zarra Design стартира и собствено производство на корпусни мебели за обзавеждане на кухни, дневни, спални, офиси, хотели и др. 


След 8 успешни години в бизнеса с производството и търговията на мебели, управителите на Zarra Design взимат решението да регистрират собствена търговска марка – Zarra Design – олицетворение на стилния и изискан вкус, съчетан с модерно мислене, достъпни цени и висококачествено обслужване.  


Консултантите на Zarra Design удовлетворяват нуждите и желанията на своите клиенти като им предлагат индивидуални консултации по време на целия процес по обзавеждането на техния дом, широка гама от налични мебели и мебели по поръчка, както и безплатна доставка и монтаж на мебелите, произведени от фирмата. Дизайнерският подход и възможността да се разработват индивидуални и нестандартни проекти привличат клиентите, търсещи уникалени решения за своя дом, офис, магазин или хотел.Знаете ли че:

В ателието на Zarra Design бе тапициран и обшит със златен ширит папският стол, изработен специално за тържествената литургия, отслужена на 26 май 2002 година на централния площад в град Пловдив, при посещението на Папа Йоан Павел II в България.
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Научете повече от Условия за ползване на сайта