Създайте страхотно първо впечатление за Вашия дом с ново функционално портманто от мебели Zarra Design. Предлагаме красиви и практични мебели за антре - комплекти портманта, шкафове за обувки, огледала, закачалки, шкафчета с чекмеджета и вратички. Не забравяйте, че антрето не е само входа към Вашето жилище – то е Вашето апослание. Затова Ви препоръчваме да запазете своя безплатен час за консултация със специалист от Zarra Design още сега.


В Zarra Design ние можем да Ви помогнем по време на целия процес по обзавеждането на Вашето антре– от формирането на идеята, през изработването на функционален проект, показващ разположението на мебелите, до доставката и монтажа на място във Вашия дом. Този метод на работа прави цялото преживяване лесно, приятно и Ви гарантира успешно завършен проект в рамките на Вашия бюджет.


Първата стъпка е да си направите среща с един от нашите консултанти в магазините на Zarra Design в град Пловдив.


Вдъхновете се от галерията завършени проекти на Zarra Design! В случай, че някои от нашите готови проекти се доближават до Вашия вкус, моля добавете ги във „Вашия списък с вдъхновения“ и ги покажете на нашите дизайнери по време на безплатна консултация в офисите ни в град Пловдив.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Научете повече от Условия за ползване на сайта