Визията на антрето е своебразно отражение на цялото жилище - затова спокойно можем да го определим като визитната картичка на дома. Не забравяйте, че макар в коридора да оставяте връхните си дрехи, обувките, чадърите и чантите, той не е просто склад за вещи – редът и организацията му ще бъдат изложени на показ пред много посетители. Затова и неговият дизайн трябва да е естетически издържан.


В Zarra Design ние можем да Ви помогнем по време на целия процес по обзавеждането на Вашето антре– от формирането на идеята, през изработването на функционален проект, показващ разположението на мебелите, до доставката и монтажа на място във Вашия дом. Този метод на работа прави цялото преживяване лесно, приятно и Ви гарантира успешно завършен проект в рамките на Вашия бюджет.


Първата стъпка е да си направите среща с един от нашите консултанти в магазините на Zarra Design в град Пловдив.


Вдъхновете се от галерията завършени проекти на Zarra Design! В случай, че някои от нашите готови проекти се доближават до Вашия вкус, моля добавете ги във „Вашия списък с вдъхновения“ и ги покажете на нашите дизайнери по време на безплатна консултация в офисите ни в град Пловдив.