Планирайте своята нова трапезария със Zarra Design! При нас можете да намерите богат избор от кухненски маси и столове, модерни и класически трапезни маси, бар столове и комплекти и цялостни решения за Вашата вдъхновяваща трапезария. Без значение дали имате идея Вашата трапезария да е място за забавления или за посрещане на гости, Вие ще трябва да изберете сигурен партньор при избор на нова концепция за обновление. Затова не се колебайте да запазите час за безплатна консултация със специалист от Zarra Design още сега. 


В Zarra Design Ви съпътстваме по време на целия процес по обзавеждането на Вашата нова трапезария – от избирането на мебелите, през изработването на функционален проект, показващ разположението на мебелите в съответното помещение, до доставката и монтажа на място във Вашия дом. Този метод на работа прави цялото преживяване лесно, приятно и Ви гарантира успешно завършен проект в рамките на Вашия бюджет.


Първата стъпка е да си направите среща с един от нашите консултанти в магазините на Zarra Design в град Пловдив.


Вдъхновете се от галерията завършени проекти на Zarra Design! В случай, че някои от нашите готови проекти се доближават до Вашия вкус, моля добавете ги във „Вашия списък с вдъхновения“ и ги покажете на нашите дизайнери по време на безплатна консултация в офисите ни в град Пловдив.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Научете повече от Условия за ползване на сайта