Трапезарията е онова уютно кътче в дома, което изразява едновременно нашето гостоприемство и нашия стил. Тя е мястото, където докато се наслаждавате на вкусната храна можете да се отдадете на приятни разговори с любими хора и приятели. Изборът на определен стил за трапезарията трябва да е продиктуван от цялостната архитектура и дизайн на жилището и останалите помещения. Консултантите на Zarra Design следят най-новите тенденции в дизайна на маси и столове в класически и модерен стил и могат да Ви помогнат да изберете правилната форма на Вашата трапезна маса, височината на стола, дължината на трапезния шкаф и да Ви предложат интересни решения за декорацията на самото помещение.


В Zarra Design Ви съпътстваме по време на целия процес по обзавеждането на Вашата нова трапезария – от избирането на мебелите, през изработването на функционален проект, показващ разположението на мебелите в съответното помещение, до доставката и монтажа на място във Вашия дом. Този метод на работа прави цялото преживяване лесно, приятно и Ви гарантира успешно завършен проект в рамките на Вашия бюджет.


Първата стъпка е да си направите среща с един от нашите консултанти в магазините на Zarra Design в град Пловдив.


Вдъхновете се от галерията завършени проекти на Zarra Design! В случай, че някои от нашите готови проекти се доближават до Вашия вкус, моля добавете ги във „Вашия списък с вдъхновения“ и ги покажете на нашите дизайнери по време на безплатна консултация в офисите ни в град Пловдив.