Топ 3 тенденции в обзавеждането на трапезарията през 2021 г.

03/09/2021 Топ 3 тенденции в обзавеждането на трапезарията през 2021 г.

Изведнъж домът ни се превърна в изключително ценно място. Световната пандемия промни начина, по който хората живеят, работят и общуват. Вече правим почти всичко от вкъщи, работи, учим, среща ме се с хора чрез виртуални стаи, спортуваме и се забавляваме. Що се отнася до тенденциите в интериорния дизайн, те се променят през цялото време, но през 2021 г. наистина има някои зашеметяващи промени, които бързаме да Ви споделим. Днес ще обсъдим тенденциите в трапезарията. Защо точно трапезарията?

Тъй като в днешно време това пространство е не само място за хранене, но то може да се използва като домашен офис, а стените на трапезарията служат като фон за виртуални срещи. Следователно, когато едно пространство се използва за много неща, интериорът му трябва да бъде едновременно удобен и функционален. Независимо дали имате малък кът за “хапване на крак” или значително пространство, предназначено за вечери и гости, то трябва да бъде функционално и модерно. В днешно време хората все по-разумно инвестират в личната си собственост, като това на свой ред увеличава общата стойност на дома. За да гарантираме, че Вашата трапезария ще изглежда абсолютно перфектно, актуално, модерно и фунцкионално, в тази статия ще Ви разкажем за топ 3 тенденции през 2021 г. Те са по -фокусирани върху създаването на уникална и напълно жизнена среда.

Тенденция 1: Неформалност

През 2021 г. цялата енергия  в пространствата за хранене е променена. Преди пандемията с Коронависурс, нбикновено не използвахме често това място.  Рутинната на карантина и изолацията обаче превърна трапезарията в пространство с ежедневна употреба, при това от цялото семейство. Наши клиенти споделят, че дори имат седмичен график за използване на голямата трапезна маса. През 2021 г. всичко е свързано с: релакс, комфорт и фунцкионалност. Без значение какъв стил, цвят или декор сте избрали за обновление на Вашата трапезария, просто се съсредоточете върху създаването на топло и приветливо пространство. Добавете няколко страхотни и нетрадиционни орнаменти, няколко снимки, килим, топли възглавници, за да създадете уютна атмосфера.

Тенденция 2: Кръгли маси

Мислите да закупите нови мебели за трапезарията? Тогава, помислете за кръгла маса, вместо за квадратна или правоъгълна. Без значение какъв материал изберете, заменете всички остри ъгли с меки и заоблени форми. Това ще създаде по-неформална и приятна атмосфера. Кръглите маси обикновено са по-малки и няма да заемат много място. Можете също така да помислите и за маса с овална/ елипсовидна форма, вместо напълно кръгла. 

Тенденция 3: Многофункционални мебели в модерен стил

Трапезарията е място за събиране на хранене и разговори, но както вече споменахме по-горе, днес тя се превърна в многофункционално място за работа, учене и място за виртуални срещи. 

И така, как да постигнем всичко това?

Свържете се с нашите специалисти за безплатна консултация. А междувременно разгледайте нашите трапезни маси в индустриален стил

Това са всички тенденции в трапезарията през 2021 г. Разбира се, винаги е чудесна идея да включите живи декоративни растения в трапезарията и красиви картини, които дасложат финални щрихи в дизайна.

Назад
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Научете повече от Условия за ползване на сайта